Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

”Långt ifrån bara Pontus fel”

Stor syndabock i Malmös påskras mot Häcken. Nu stöttas Pontus Jansson.


Stor syndabock i Malmös påskras mot Häcken. Nu stöttas Pontus Jansson av lagkamraten.

– Det var långt ifrån bara Pontus fel, säger MFF-mittfältaren Erik Friberg.

När Malmö FF förnedrades med 5-0 mot Häcken föll en stor skugga över mittbacken Pontus Jansson som gjorde stora misstag både vid 1-0 och 2-0. Efter matchen tog back-talangen på sig båda målen och beklagade sin insats. Nu tas han i försvar av lagkamraterna.
– Alla gör misstag. Det är långt ifrån bara Pontus fel att vi förlorar mot Häcken, säger Erik Friberg till FotbollDirekt.se.

Pratar ni något extra med honom om det för att stötta?
– Han har koll själv på vad som gick snett och de misstagen kommer alltid att finnas. Det handlar bara om hur man blir straffade. Han vet att han gjorde fel där på ett par mål, men nu har han gjort sina misstag i år.
– Alla gör misstag, men det syns extra tydligt när en mittback gör det. Men Pontus är såpass bra så han kommer komma igen starkt efter detta.

Skåningarna har haft en tung inledning på säsongen. I hemmapremiären mot Gefle kunde man inte göra mål – mot Häcken kunde man varken det eller försvara sig.
– Vi tar någon dag och tänker på det, sen är det bara att köra igen. Det är ny match snart och går inte att tänka för mycket på det här, avslutar Friberg.

Publicerad 2012-04-11 kl 13:21
Annons
Annons
Annons