Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Lårskada stör Ortiz

Jorge Ortiz har saknats i AIK:s två träningsmatcher och lär komma att göra det också i de kommande matcherna. En lårskada är det som stoppar den defensivt inriktade mittfältaren.

Ortiz värvades under förra säsongen som ersättare till Dulee Johnson som lämnade klubben men argentinaren har haft svårt att hitta rätt i sitt spel. Delvis har han störts av skador och för tillfället är det just en skada som stoppar honom från spel.
- Han har problem med en skada i framsidan av låret som han fick när han kom hem från Sydafrika. Han är inne i en stegrad rehabträning och inom en tiodagarsperiod ska han kunna träna för fullt igen, säger Mikael Stahre till FotbollDirekt.se

Då är det ungefär en månad kvar till den allsvenska premiären. För Ortiz del ska det med andra ord inte vara någon större fara vad gäller den. Då är det mer tveksamt med Bojan Djordjic.
- Det är svårt att spekulera i, vad gäller Bojan. Han kör också en stegrad rehabträning och förhoppningsvis ska han inom tre veckor till en månad kunna vara med och träna för fullt.

Men för Djordjic del lär det ändå ta längre tid än vad det gör för Ortiz.
- Vi ska komma ihåg att Bojan varit långtidsskadad. Ortiz skada har varit under kortare tid. Han har kunnat träna fullt under hela januari.

Jämfört med hur det såg ut för några år sedan är dock Stahre väldigt nöjd med att ha "bara" två spelare på skadelistan.
- Vi har många spelare tillgängliga och det är alltid bra. Sen är skador något som hör till men det är tråkigt när spelare är borta med tanke på att de är anställda för att spela fotboll.

Publicerad 2009-02-17 kl 14:56
Annons
Annons
Annons