Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Läsarna: "Oremo hetaste värvningen"

Fotbollskanalens läsare har talat: Johan Oremo är sommarens hetaste värvning i allsvenskan. Ute i Europa är Mourinhos flytt till Milano bästa värvningen enligt er läsare.

Mer än 5000 läsare på Fotbollskanalen har röstat om vilken sommarvärvning som är allsvenskans hetaste. Med mer än 1558 röster vann Djurgårdens värvning av Johan Oremo från Gefle.

Enda värvningen som var i närheten av att kunna hota Oremo var Elfsborgs lån av Lasse Nilsson som fick 1195 röster. Övriga värvningar fick dela på resten av rösterna. De värvningar som ni också kunde rösta på var: Guterstam till Hammarby, Ekong till Djurgården, Lund till IFK Göteborg, Alvbåge till Örebro, Åhman-Persson till Malmö, Haginge till Djurgården och Ayarna till Gais.

I motsvarande omröstning för övriga Europa var det inte en spelarövergång som ansågs vara den hetaste. Där var det istället Inters värvning av Jose Mourinho som ni läsare tyckter är sommarens bästa. Portugisen fick 37 procent av rösterna. Närmast efter kom Barcelonas värvning av Dani Alves från Sevilla.

Publicerad 2008-07-07 kl 09:51
Annons
Annons
Annons