Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Lennartsson styr och ställer redan i Elfsborg

Ännu inte officiellt klar - men Jörgen Lennartsson styr och ställer redan i Elfsborg:
- Han har redan så smått börjat jobba för Elfsborg, säger en källa med god insyn i Boråsklubben.

Elfsborg ska snart ha klart med ny tränare - och uppgifter från flera olika medier pekar ut Stabaeks Jörgen Lennartsson.

Enligt uppgifter till Borås Tidning reser klubbchefen Stefan Andreasson till Oslo för slutförhandlingar i morgon, och presskonferens kommer att hållas i mitten av nästa vecka.
Lennartsson är överens med Elfsborg och det handlar om att lösa honom från kontraktet med krisklubben i Norge.

Men i dag uppger flera källor för FotbollDirekt att Lennartsson redan smygstartat som Elfsborgstränare. Bland annat vill han ändra en del i försäsongsupplägget, men får till största del finna sig i att till en början ta över avgående Magnus Haglunds modell.

- Han har redan tagit bort en av de tidigare träningsmatcherna på försäsongen och lagt en träning där istället, uppger en källa med mycket god insyn för FotbollDirekt.se.

Träningsmatchen som avses är det tidigare tänkta mötet med Falkenberg den 24 januari. Nu är den matchen borttagen på Lennartssons begäran.

- Han får till viss del ärva Magnus upplägg, men han vill ju ändå förstås ändra på en del saker.

En match återstår av säsongen i Norge - på söndag möter Stabaek Vålerenga borta. Men Jörgen Lennartsson har alltså redan tankarna på annat håll och den förre förbundskaptenen för U21 har nu påbörjat sitt arbete i Boråsklubben.

- Han har redan så smått börjat jobba även om han nu inte formellt sett är klar, säger en annan källa nära Elfsborg till FotbollDirekt.se.

- Jörgen har en hel del nya idéer han vill genomföra även om han kommer bygga vidare på Magnus upplägg. Men än så länge kan han av förklarliga skäl inte arbeta operativt.

FotbollDirekt har sökt Stefan Andreasson och Elfsborgs ordförande Bo Johansson för en kommentar.

Publicerad 2011-11-24 kl 10:27
Annons
Annons
Annons