Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Lennartsson uppges hänga löst i Blåvitt

Allsvenskan

IFK Göteborg har det tungt i allsvenskan.
Nu skriver Göteborgs-Posten att Lennartssons dagar som Blåvitt-tränare är räknade.

1:29
Nästa

Avbryt
Försök igen

Efter att runt halva allsvenskan är spelad ligger IFK Göteborg på den undre halvan, och åkte i helgen på en riktigt smäll i bortamötet med Örebro där man låg under med 0-4 redam i första halvlek.

De tunga resultaten har gjort att det börjat ropas på Lennartssons avgång från vissa Blåvitt-fans - och nu skriver Göteborgs-Posten att IFK-tränaren hänger löst.

Eligt GP ”kommer någonting att hända de närmaste dagarna” angående Lennartssons framtid. Tidningen skriver att klubbens styrelse "arbetar med helheten och inväntar de sista pusselbitarna innan de presenterar en lösning".

Lennartsson sitter på ett kontrakt som går ut efter säsongen, och sa i går i en lång intervju med Fotbollskanalen att han inte planerar att avgå.

ANNONS

- Nej, vi krigar vi på. Vi står upp och krigar varje dag. Något annat perspektiv finns inte i vår värld. Som ledare och spelare har man ett ansvar för IFK Göteborg. Vi kan inte lägga oss ner och dö för att vi förlorar en match, sa Lennartsson i går.

Se höjdpunkterna från Blåvitts förlust mot Örebro i spelaren ovan.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-07-18 kl 08:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto