POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

Linderoths sista tränaruppdrag

Landskrona Bois blir Anders Linderoths sista tränaruppdrag på elitnivå.
- Efter BoIS tänker jag inte ta fler arbete, säger han till Helsingborgs Dagblad.

58-årige Anders Linderoth har en lång tränarkarriär bakom sig där han bland annat basat över Mjällby, Hässleholm, Elfsborg, Stabaek, Hammarby, Viborg och nu Landskrona. Innan han lägger av med fotbollen tänker Linderoth föra upp klubben i allsvenskan. Den rutinerade tränaren kan till och med tänka sig att förlänga sitt Bois-avtal.

- Absolut. Jag kanske stannar här tills jag blir 72, så jag får väl ta ett snack med Mats (Aronsson, sportchef). Några andra klubbar blir det dock inte, försäkrar Linderoth.

Anders Linderoth planerar att flytta tillbaka till Blekinge igen när han avslutar sin karriär. Redan nu har han köpt hus i Hällevik.
- Vi bodde där i 13 år och vi vet att vi kommer att trivas där. Mjällby blir dock aldrig aktuellt igen. Fast huset ligger nästan precis intill Strandvallen så jag kommer ju att cykla dit och se matcherna och gnälla om att allting var bättre förr.

- Vi är mycket nöjda med Anders arbete hos oss och det är ju alldeles för tidigt att lägga av om två år. Så det är klart att jag måste ta tag i det här, vi ser gärna att Anders stannar ett bra tag till, säger Mats Aronsson till Helsingborgs Dagblad.

Publicerad 2008-09-17 kl 09:54
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå