Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Linus Hallenius detaljer ifrån Helsingborg

Allsvenskan

Linus Hallenius spelade inte för Hammarby mot KuPS. Enligt uppgifter till Fotbollskanalen är han i stort sett klar för Helsingborgs IF.
- Han fick ledigt av familjeskäl, säger Bajens tränare Nanne Bergstrand.

Comebacken i Hammarby blev inte vad Linus Hallenius hade hoppats på. Sommaren 2014 vände han tillbaka till den grönvita klubben efter flera år utomlands, men lyckades bara göra två mål på en halv säsong i superettan och tre mål på en hel säsong i allsvenskan.

Under den senaste tiden har den 26-årige anfallaren varit aktuell för att lämna Hammarby och för nästan tre veckor sedan skrev Fotbolldirekt att Hallenius var på väg till Helsingborg.

Därefter har HIF värvat Matthew Rusike som närmast kommer från Halmstad, men enligt uppgifter till Fotbollskanalen vill Henrik Larsson ha in Hallenius ändå och anfallaren är väldigt nära en övergång till Helsingborg. Bara detaljer återstår innan han presenteras.

Annons

När Hammarby spelade årets första träningsmatch mot finska KuPS under söndagen fick alla tillgängliga spelare speltid. Alla förutom Linus Hallenius. Inte helt otänkbart att det berodde på att han är väldigt nära en flytt till Helsingborg, men tränaren Nanne Bergstrand hävdade något annat.

- Han har fått ledigt av familjeskäl, säger Bergstrand till Fotbollskanalen.

Sedan tidigare har Helsingborg tappat anfallarna Robin Simovic och Rade Prica.

Se höjdpunkterna från Hammarby-KuPS i spelaren ovan.

Publicerad 2016-01-24 kl 16:13

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto