Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Ljumt Djurgårdsintresse för Arneng

Johan Arneng öppnar för spel i Sverige. Men trots två SM-guld och totalt fem år i Djurgården så ser intresset ut att vara svagt i från DIF-håll.

- Vi har inte haft någon kontakt med honom alls, säger Djurgårdens sportchef Stefan Alvén till FotbollDirekt.se som överhuvudtaget inte ser den gamle guldhjälten som aktuell:

- Den är inte riktigt den positionen vi söker nya spelare på, fortsätter sportchefen.

Att Johan Arneng kan vara på väg tillbaka till Sverige möts med ett måttligt intresse från Djurgården - klubben han vann dubbla guld med under en femårsperiod under första delen av 2000-talet (2003 och 2005).
När han hämtades till Djurgården 2003 från Vålerenga var han sedd som Stefan Rehns ersättare och Arneng blev - om än inte en ny Rehn - en spelare som tog en av huvudrollerna.
Nu kan han alltså vara på väg tillbaka till Sverige. Det avslöjar han för norska VG i dag.

- Jag har pratat med Ålesund om ett eventuellt nytt kontrakt, men jag har inte bestämt mig. Det kommer jag att göra när säsongen är slut. Ska jag spela vidare i Norge så blir det nog i Ålesund, men det kan lika gärna bli en svensk klubb.

Men trots möjligheten som öppnar upp sig gentemot Johan Arneng - som dessutom sitter på ett utgående kontrakt - så har Djurgården inga snara planer om att kontakta sin gamle stjärna.

- Det kommer vi inte att göra. Exakt vad vi vill med nya spelare det är inga beslut vi kommer att ta förrän efter säsongen, säger Stefan Alvén.


Ola Gustavsson


Publicerad 2010-10-18 kl 12:23
Annons
Annons
Annons