Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Lundh tippar allsvenskan: Åtvidaberg

Åtvidabergs placering: 16

Vad kommer att göra fansen glada?
Allsvensk fotboll, för bövelen, även om Kopparvallen nu är osäker startande i vår. Men vem trodde på Åtvid i allsvenskan igen – 27 år efteråt? Det är som om Lesjöfors gjort comeback i bandyns högsta serie. ”Åtvid” har trotsat naturlagarna och några poäng blir det allt.

Vad kommer att göra fansen besvikna?
Egentligen inte så mycket, tror att det finns förståelse för att det är bragdartat att bara befinna sig i allsvenskan och när det blir bottenkamp så gör det inte så mycket. De kan ju alltid kolla ner på IFK Norrköping i superettan.

Vilken spelare är intressant för proffsklubbarna?
Ingen. Kristian Bergström är för gammal.

Vad behöver ledningen leta efter i sommar?
Naturligtvis förstärkningar. Var? Nästan överallt. Känns verkligen som om det kommer att fattas en stark kontringsspelare som kan fixa mål.

Hur säkert sitter tränaren?
Sett till den bedrift den oprövade Daniel Wiklund stått för så borde han sitta säkert. Förhoppningsvis finns tryggheten i föreningen att låta honom utveckla laget och utvecklas som tränare.

Hur går det för laget?
Allt annat än nedflyttning vore värt Svenska Dagbladets bragdmedalj. Okej för att det är en oerhört stark grupp av spelare som kryddats med en del oprövade eller osäkra förvärv, det spelar ingen roll för Åtvidaberg saknar bredd, kvaliteten är för dålig och erfarenheten är för låg. Tveksamt om försvaret håller allsvensk klass, och framåt hoppas man att skadeförföljde Oscar Möller ska skapa mål ihop med evigt unge Kristian ”Pligg” Bergström, men det är bara att inse att det slutar på 16:e plats.

Publicerad 2010-03-11 kl 15:48
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons