Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Lundh tippar allsvenskan: Gais

Gais placering: 15

Vad kommer att göra fansen glada?
Ja, säg det. Tror att det blir en ny tuff säsong för grönsvart och sett till att Pär Ericson stuckit och Wanderson har siktet på kontinenten snarare än på de allsvenska målen så blir det mer lidande än glädje. Men Dime Jankulovski kommer att hålla klassen och Gais i allsvenskt liv ett bra tag.

Vad kommer att göra fansen besvikna?
Att klubben åker ur.

Vilken spelare är intressant för proffsklubbarna?
Wanderson, givetvis. Frågan är bara om det blir den storaffär som Gais behöver. Det är många som äger brassen och klubben får bara behålla en tredjedel av stålarna.

Vad behöver ledningen leta efter i sommar?
Allt utom en målvakt.

Hur säkert sitter tränaren?
Alexander Axén fick i fjol hjälp av Benny Lennartsson och det ihop med Wandersons mål fick styrsel på Gais. I år är Lennartsson historia och Kjell Pettersson har klivit in. Blir det samma drag? Nja, tveksamt och då kan Axén åka.

Hur går det för laget?
Mattias Lindström och Pär Ericsson har stuckit ihop med en del komplementspelare, ersättarna är få och oprövade och alla undrar hur motiverad Wanderson är. Lägg till skadan på Richard Spong och det är bara att inse att det är tunt, tunt på Gais-gården. Tre raka elfteplatser visar att det är i botten klubben kommer att hamna och i år blir det respass efter en 15:e plats.

Publicerad 2010-03-11 kl 15:48
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons