Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Lundh tippar allsvenskan: Halmstad

Halmstads placering: 13

Vad kommer att göra fansen glada?
Att tysken Michael Görlitz fortfarande stryker längs kanten på Örjans Vall.

Vad kommer att göra fansen besvikna?
Att kvaliteten och resultaten kommer att svaja ordentligt för det unga laget.

Vilken spelare är intressant för utländska klubbar?
Michael Görlitz var på väg bort redan i vintras precis som Emir Kujovic. Sedan kryllar det av andra lovande och intressanta spelare: Anel Raskaj, Joe Sise och Emil Salomonsson.

Vad behöver ledningen leta efter i sommar?
Ekonomiskt är klubben tvungen att sälja och då kanske försöka hitta andra talanger att ersätta dem med. Så det handlar om vilka som försvinner. Sedan finns ett frågetecken kring målvakterna.

Hur säkert sitter tränaren?
Med tanke på att Janne Andersson fick köra på säsong efter säsong trots en klart nedåtgående trend så får säkert Lasse Jacobsson tid.

Hur går det för laget?
HBK har onekligen ömsat skinn de senaste åren och få av de då tongivande spelarna är kvar. Till i år har man bland annat tappat Tim Sparv och Magnus Bahne. Många nya, unga spelare och en ny ledning i form av Lasse Jacobsson och tidigare landslagsbacken Michael Svensson har säkert gett klubben en nödvändig nytändning. Det finns en sjysst mix av rutin och ungdomlig entusiasm och talang och några oprövade jänkare. Problemet är att truppen är väl tunn för att hålla stabilt över 30 matcher och att tonvikten på unga spelare lär innebära en berg-och-dal-bana för HBK-fansen som till slut stannar på 13:e plats eftersom Görlitz lär sticka i sommar.

Publicerad 2010-03-13 kl 11:47
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons