POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Lundhs podd hetast i Sverige: "Handlar om att inte vara rädd för att ställa obekväma frågor"

En exklusiv intervju med domaren Jonas Eriksson och en ärlig och öppen Håkan Mild. Lundhs podcast har fått ett översvallande mottagande och är Sveriges hetaste podcast.

Förra veckan släpptes avsnitt ett av podcasten "Lundh" där Jonas Eriksson i en sällsynt intervju berättade om livet som doamre på den absoluta toppnivån.

Och att döma av lyssnarreaktionerna var det en lyckad premiär och ett uppskattat samtal mellan Olof Lundh och Jonas Eriksson.

Avsnitt två bjöd på en intervju med Håkan Mild som både bjöd på tuffa frågor om samarbetet med tveksamma agenter och om hur han skulle vilja lägga om seriesystemet för allsvenskan och superettan - samt hans reaktioner efter det tragiska dödsfallet i Helsingborg där han fick berätta om sina syn på våldet runt de allsvenska arenorna.

"Lundh"har fått en succéstart och seglade upp i topp på listan över de mest nedladdade poddarna i iTunes - och på Twitter och via mail har läsare och lyssnare hört av sig med sin uppskattning.

- Läsarreaktionerna har tydligt visat att man längtat efter en intervjupodd med ett rakare och mer journalistiskt tilltal. Där man vågar ställa de tunga frågorna och borra sig ner i ämnena, säger Tobias Rosvall, redaktionsansvarig på fotbollskanalen.se.

Olof Lundh själv tycker att de positiva reaktionerna är ett välkommet inslag i tillvaron.

- Har aldrig tidigare känt av en sådan respons och nästan bara positiv. Är van att få skit, men jag kan vänja mig vid detta också. Kul att det är uppskattat och det sporrar mig, säger han.

- Sedan finns det mycket att utveckla och finna formen på men i grunden handlar det om att låta min nyfikenhet styra och inte vara rädd för att ställa obekväma frågor fortsätter han.

Nästa avsnitt med ny spännande gäst kommer på måndag. Och du - passa på att önska dina favoritgäster till podden via den här länken!

Publicerad 2014-04-16 kl 17:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå