POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
1v

Lyckad operation för "Paka": "Det gick bra"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren visas höjdpunkterna från IFK Göteborgs möte med Sundsvall.

För en vecka sedan kom beskedet att Patrik Karlsson Lagemyr ådragit sig en korsbandsskada.
Nu har operationen genomförts – med lyckat resultat.
- Om två veckor ungefär kommer vi kunna ta bort stygnen och då kan han börja rehaba, säger Blåvitts läkare Jon Karlsson till GP.

För en vecka sedan kom beskedet att IFK Göteborgs Patrik Karlsson Lagemyr ådragit sig en korsbandsskada. Ett blytung besked för mittfältaren, som har en skadefylld historik de senaste åren.

I ett inlägg på Instagram skrev Karlsson Lagemyr:

"Att man vaknar upp o vet att korsbandet är av. Fick ett samtal av Poya och han frågade var jag var, jag sa stan. Både han och Calle Persson (fysioterapeut) kom och mötte mig. Då visste jag direkt att något allvarligt har hänt. På något sätt är jag glad att dom tog sin tid genom rusningstrafiken för att ta de face to face. Vi alla tre grät tillsammans. Vill verkligen tacka alla lagkompisar, vänner, fans, andra fans, journalister och framförallt andra fotbollsspelare som har visat sin medkänsla, det är kärlek på riktig”.

Nu har ”Paka” opererats - och allt gick bra och som planerat, berättar Blåvitts läkare Jon Karlsson för Göteborgs-Posten.

- Det är en relativt avancerad operation. För "Paka" tog det ungefär en och en halv timme. Och det gick bra, det gjorde det, säger han till tidningen.

- När han vaknar upp här i eftermiddag så kommer han få börja gå på benet med kryckor. Vi har gett honom stora doser antibiotika och penicillin för att förhindra infektion eller något sånt. Om två veckor ungefär kommer vi kunna ta bort stygnen och då kan han börja rehaba. Fram tills dess handlar det egentligen om att hålla emot eventuella komplikationer. Jag kommer följa honom extremt noga.

Karlsson Lagemyr hade haft en strålande inledning på årets säsong och svarat för fyra mål och lika många assists på tolv matcher i allsvenskan.

Publicerad 2019-07-09 kl 20:19
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå