Magro nickade Göteborg ur guldstriden

Det såg ut att gå mot seger för Göteborg. Wernbloom gjorde mål efter 13 sekunder och efter en kvart stod det 2-0 till Göteborg. Då tappade de allt. I andra kunde Felix Magro kvittera.
- Det var väldigt positivt för vårt självförtroende, säger Magro i TV4.

När 16 sekunder var gångna av matchen mellan Norrköping och Göteborg small det till. Wernbloom höll sig framme och dunkade in 1-0 för gästerna. Alllsvenskans snabbaste mål hittils den här säsongen.

I den 13 matchminuten kom eftermiddagens andra mål. Återigen var det Wernbloom som höll sig framme och nickade in bollen. Norrköpings försvar såg synnerligen lamt ut.

I den 32 minuten reducerade Norrköping. Bamberg slog en fin frispark som mittbacken Mrdjanin distinkt nickade in.

I 81 minuten kom kvitteringen. Amuneke nickade ner bollen i straffområdet och Felix Magro kom flygande och språngnickade snyggt bollen i mål.