Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Målkung bekräftar - aktuell för Sundsvall: "De har visat stort intresse"

Foto: Scanpix

Är Gif Sundsvall på väg att återigen satsa isländskt?
Nu bekräftar Kristian Freyr Sigurdsson att den allsvenska klubben försöker värva honom.

Kristinn Freyr Sigurdsson gjorde 13 mål i den isländska ligan den här säsongen, näst flest av alla spelare, och blev utsedd till ligans bästa spelare. Nu går hans kontrakt ut med Valur och enligt fotbolti.net finns det ett stort intresse för 24-åringen både på Island och utomlands.

Tidigare har sajten skrivit att IFK Göteborg, Jönköpings Södra och Gif Sundsvall håller koll på den offensive mittfältaren - och nu hävdar fotbolti.net att Sundsvall är en av klubbarna som visat sig vara mest angelägna att locka till sig Sigurdsson hittills.

- Sundsvall har visat väldigt stort intresse. Det skulle vara spännande att gå dit och ta nästa steg. Det är vad jag söker, säger Sigurdsson till fotbolti.net.

- Jag tittar på det alternativet, men jag är samtidigt öppen för allt.

Just nu spelar islänningen Kristinn Steindorsson i Sundsvall. Tidigare har även spelare som Runar Mar Sigurjonsson och Jon Gudni Fjoluson tillhört Giffarna. Nyligen sa just Sigurjonsson följande om Sigurdsson till Sundsvalls Tidning:

- Jag har sagt åt Gif att värva honom. Det är alltid en risk att ta spelare från Island eftersom spelarna där inte är proffs, men han skulle passa bra i Gif Sundsvall. Han vore extremt bra för Gif.

Publicerad 2016-10-13 kl 08:22
ALLSVENSKAN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER