Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Malmö FF förlänger med Olof Persson: "Känner glädje och stolthet"

Foto: SCANPIX

Malmö FF har fortsatt förtroende för Olof Persson. Den assisterande tränarens kontrakt har förlängts över 2017.
- Jag känner glädje och stolthet att arbeta för världens bästa klubb, säger Persson i ett pressmeddelande.

Malmö FF förlänger samarbetet med assisterande tränaren Olof Persson. 38-åringen, med tio år som spelare i föreningen, har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig fram till och med den 31 december 2017.

- Jag känner glädje och stolthet att arbeta för världens bästa klubb som har en ambitionsnivå, precis som jag, att alltid vilja gå framåt, utvecklas och nå framgång. Under min tid som assisterande tränare i MFF har jag fått större kompentens i hur man behandlar människor i ledarrollen och få ut det bästa av så många som möjligt, både individuellt och kollektivt. Under Allan har jag dessutom fått ett något utökat ansvarsområde där jag till exempel är ansvarig för fasta situationer såväl offensivt som defensivt, säger Olof Persson i ett pressmeddelande från MFF.

Den assisterande tränaren har haft sin roll sedan 2014.Sportchefen Daniel Andersson är nöjd över att Persson fortsätter.

- Olof har gjort ett mycket bra arbete som assisterande tränare till först Åge Hareide, där han var högst delaktig i våra framgångar med SM-guld och spel i Champions League, och nu Allan Kuhn. Han är kunnig, lojal och en sann MFF:are som ju varit i föreningen både som spelare och ledare så att förlänga med honom 1 år ligger helt i linje med vårt arbete att bibehålla kunskap och kontinuitet, säger Andersson.

Publicerad 2016-07-05 kl 11:36
ALLSVENSKAN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER