POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Måltorka i Malmö: "Helt sjukt att vi inte får in bollen"

Malmö FF har fortsatt stora problem att göra mål. Skåningarna har bara mäktat med två stycken på de sex senaste omgångarna. Hemmamatchen mot Örebro SK slutade 0-0 trots massor av MFF-chanser.

- Det är helt sjukt att vi inte får in bollen, säger anfallaren Daniel Larsson till PPV och suckar.

Just Larsson var hemmalagets bästa spelare. BK Häcken-förvärvet kom med sin snabbhet och fina bollbehandling runt på Örebros kanter gång på gång. Han hittade in till sina lagkamrater som inte lyckades förvalta lägena som dök upp. Mycket på grund av att målvakten John Alvbåge var makalöst bra mellan Örebros stolpar. När inte Alvbge stod i vägen så gjorde målramen det. Just Daniel Larsson träffade stolpen i slutskedet av matchen.

- Det vill sig inte just nu. Vi spelar bra fotboll och skapar massor av chanser. Det är helt sjukt att vi inte får in bollen.

Det är inget nytt fenomen att Malmö FF har svårt att få bollen i nät. Mot Elfsborg, Gefle och Helsingborg fick Roland Nilssons manskap lämna banan mållöst. Sedan blev det två fullträffar mot Djurgården innan torkan satte in igen. 0-1 mot Hammarby följdes upp med 0-0 i mötet med Örebro.

- Vi skapar ungefär lika mycket i bägge matcherna. Vi har sex-sju riktigt bra lägen utan att få in den, säger Larsson.

Publicerad 2009-05-21 kl 00:10
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå