Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Martin Andersson blir borta länge

Djurgårdens Martin Andersson kommer bli borta ett bra tag från fotbollsplanen. Vinterförvärvet har under hela vårsäsongen spelat med smärtor i ljumsken och förvärrat sin skada.

- Jag har röntgat ljumsken och fick inget positivt svar, men det är ändå ett svar och nu vet vi vad vi har att jobba efter, säger han till FotbollDirekt.se.

Martin Andersson har fått en inflammation i blygdbenet och det kommer sig av överbelastning. Under hela vårsäsongen har 26-åringen dragits med smärtor i ljumsken. För att kunna spela har han fått äta voltaren. Till slut hjälpte inte ens det.

- Det var helt hopplöst på slutet. När vi skulle spela mot Kalmar i sista matchen kände jag redan på uppvärmningen att det inte skulle gå. Då spelade jag ändå 70 minuter. Det var överbelastning från början och sedan har det bara blivit värre och värre, berättar Martin Andersson.

Det var inför årets säsong som Andersson kom till Djurgården från Enköping och under våren har han spelat nio av elva matcher. Nu väntar lång vila. Hur lång är däremot osäkert.

- Det är olika från människa till människa. Vissa går det snabbt för och andra tar det väldigt lång tid.

- Jag är inte orolig utan bara frustrerad. Det är bara att ha tålamod och inte gå på träning för tidigt. Men det är i alla fall ingen risk att det ska bli kroniskt, säger Andersson.

Djurgårdens assisterande tränare, Paul Lindholm:
- Det är rätt allvarligt och kommer ta tid. Vi räknar med 4-8 veckor innan han kan gå in i full träning.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-06-27 kl 14:30
Annons
Annons
Annons