Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Mats Gren: "Vi måste avvakta besked kring Thomas Rogne"

Allsvenskan

GÖTEBORG: Stjärnmittbacken Thomas Rogne bars ut på bår i segermatchen mot Gefle. Nu väntar en oviss tid innan MR-undersökningen under måndagen.
- Det var inte samma knä som han opererat tidigare, säger IFK-läkaren Jon Karlsson.

Det var efter dryga timmen som Thomas Rogne blev utburen på bår efter en duell med Dioh Williams. Den norske mittbacken vred till knät och kommer undersökas under måndagen i Göteborg. Med tanke på att Mattias Bjärsmyr redan är skadad och att Tom Pettersson nu är avstängd är mittbacksläget allt annat än bra för Blåvitt.

- Vi får titta på hur det är med Rogne innan vi tar beslut. Det var olyckligt att Tom blev utvisad men vi får se … vi har ändå stora förhoppningar att Bjärsmyr ska vara tillbaka till matchen mot Helsingborg, säger Mats Gren.

Aktuellt att ta hem Patrick Dyrestam från Utsikten?
- Vi ska titta på hela situationen, men det är ett alternativ. Vi kan ta hem honom när som helst. Men han har varit sjuk och inte tränat så mycket, därför är det lite olyckligt. Hade han spelat ett par matcher så hade vi självklart kunnat utnyttja honom. Han blev sjuk de första åtta dagarna där och har sedan varit sjuk en gång till.

ANNONS

Kan det bli så att ni tar in något utifrån?
-Vi måste avvakta besked kring Rogne. Men när det hände så sa han att det kändes som något dumt hände, nu efteråt sa han att det var lite bättre, han hade inte ont och det hade inte svullnat upp. Men det säger ingenting. Vi får diskutera lite ikväll och imorgo

Vad säger du om mittbacksläget?
- Vi vill ju inte ha någon skada alls i slutskedet, lite beroende på situationen att Bjärsmyr är skadad sen blev det ju extra prekärt när Tom går ner och får utvisning, den kom lite som ett brev på posten.

Se situationen där Rogne skadade sig i spelaren ovan.

Publicerad 2015-08-30 kl 18:22

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto