Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Mehmeti nobbade schweizisk storklubb

Agon Mehmeti har länge ryktats vara på väg till Palermo. Nu står det klart att MFF-stjärnan nobbat schweiziska Young Boys.
- Ja, det stämmer. Young Boys kom med ett erbjudande i somras, säger Mehmeti.

Agon Mehmeti har utgående kontrakt med Malmö FF och framtiden är fortfarande oviss.

Årets säsong har inte nått upp till förra säsongens höga höjder för anfallaren, och MFF har dessutom värvat in Mathias Ranégie i sommarfönstret.

En förlängning med Malmö är inte aktuell just nu, enligt Mehmeti själv. Och det har sett ut som att MFF-stjärnan haft få alternativ. Ryktena som surrat kring Mehmeti har handlat om en enda klubb: italienska serie A-klubben Palermo.

Men nu står det klart att Mehmeti redan nobbat ett utländskt erbjudande.

Schweiziska storklubben Young Boys, med Alexander Farnerud i laget, kom ett bud tidigare i sommar. Men Mehmeti sade nej tack.

- Det måste kännas rätt, alla bitar måste falla på plats. Det kändes inte rätt i det läget, kanske skulle det kännas rätt i ett senare läge, vem vet? Men då gjorde det inte det.

Samtidigt understryker anfallsstjärnan: det handlade inte om att spel i Schweiz skulle vara ett steg i fel riktning.

- Young Boys är en riktigt bra klubb som har spelat i Champions League och ofta är ute i Europa. Det är en tre-fyra klubbar i schweiziska ligan som är riktigt bra, resten har jag inte så stor koll på.

- Men det handlade inte om nivån. Jag var tvungen att ta ett beslut, och det kändes inte rätt just då. Mer än så vill jag inte säga.

Ryktena kring Palermo lever fortsatt vidare, och Mehmeti vill inte säga om hans "nej tack" till Young Boys också hade med hopp om spel i Sicilien-klubben att göra.
Han medger att Palermo är "ett drömlag i en drömliga". Men han vill varken ta död på, eller blåsa upp ryktena ytterligare.

- Jag har bestämt mig för att inte säga någonting om Palermo, det bara är så. Jag har några matcher kvar i allsvenskan och så har vi Europa League med Malmö. Sedan får vi se vad som händer.

Publicerad 2011-09-27 kl 20:34
Annons
Annons
Annons