POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Mehmeti: "Vill veta vem som är tränare innan man skriver på"

Agon Mehmeti förhandlar om nytt kontrakt med Malmö. Men en fråga hänger obesvarad:
- Självklart vill man veta vem som blir tränare innan man skriver på, säger han till fotbollskanalen.se.

MFF-anfallarens agent träffade sportchefen Per Ågren för nya förhandlingar under onsdagen och signalerna efteråt är goda.

- Det rullar på. Vi har hela tiden stått nära varandra och fört en positiv dialog. Vi håller på att snacka lite som man normalt gör, säger Mehmeti till fotbollskanalen.se.

När kan det vara färdigsnackat?
- Det vet jag inte, men såklart vore det skönt att bli klar så slipper man tänka på det. Men egentligen är det inte så bråttom, viktigast är att alla blir nöjda.

Samtidigt spekuleras det som bäst i vem som tar över ”Rolle” Nilssons jobb när han flyttar till Danmark och FCK. Även om den saken inte är avgörande för Mehmeti berättar han att det har betydelse vilken tränare som plockas in.

- Det är inget som påverkar till hundra procent, men man vill ju ha reda på vem som kommer innan man skriver på, så att det inte blir en chock. Samtidigt är det absolut inget jag går runt och tänker på, och jag har varken tagit upp det med styrelsen eller med Per (Ågren), säger Mehmeti.

I medierna lanseras Stuart Baxter hårt, vad tror du om honom?
- Jag har ingen koll alls på Stuart som tränare. Man har hört att han är bestämd i sin stil, men jag känner väldigt få som jobbat med honom tidigare. Så jag vet inte om det stämmer.

Är det bra eller dåligt med en lite ”tuffare” tränare?
- Det viktigaste för klubben är att få in någon som delar vår filosofi. Vi är ett spelande lag, som gillar snabb och kreativ fotboll, och det tror jag att tränaren som väljs vet om. Personligen känner jag att jag har mina kvaliteter, så vem det än blir ska jag visa honom att jag är att räkna med som spelare.

Publicerad 2011-05-04 kl 20:20
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå