Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

MFF-fansens flygblad - ska få bort Madsen

Malmös fans är inte nöjda med sin styrelse. I samband med kvällens match delar de ut flygblad där de uppmanar till att avsätta styrelsen på medlemsmötet nästa år, skriver Sportbladet.
- Jag har inte läst det utan kan bara konstatera att Malmö FF:s medlemmar har rätt att komma med synpunkter på styrelsen, säger Bengt Madsen till fotbollskanalen.se.

Framtidsgruppen, en sammanslutning av MFF-fans, är en av initiativtagarna till flygbladet. I samband med kvällens match mot Elfsborg delas det ut. Bakom står också MFF Support, Supras Malmö och tifogruppen MT96.

Man uppmanar till att gå med i Malmö FF för att kunna gå på medlemsmöte i början av nästa år.

”Malmö FF är en föreningsdemokrati, vilket i praktiken innebär att det är vi medlemmar som har störst möjlighet att påverka och utöva avgörande inflytande på de viktiga beslut som fattas om Malmö FF i nutid och i framtid”, skriver man i flygbladet.

Man presenterar också ett manifest där man visar att man vill göra sig av med ordföranden Bengt Madsen.

”Efter en analys av nuvarande styrelseordförandes arbete och de strukturer som råder i klubben, tror vi inte det är möjligt att på två år genomföra de förändringar som krävs. Vi är också tveksamma till att nuvarande styrelseordförande är rätt person att genomföra dessa nödvändiga förändringar.”

- Det är fritt fram för var och en att presentera egna förslag till valberedningen, sen får medlemmarna ge sin syn på saken, mycket mer än så kan jag inte kommentera det just nu.

Supportrarna visar tydliggt att man kommer ge egna förslag på kandidater till styrelsen.

Publicerad 2009-09-21 kl 19:15
Annons
Annons
Annons