Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

MFF-legendaren Osmanovski bombsäker: ”Seger i kväll och det blir guld”

Allsvenskan

Malmö FF-profilen Yksel Osmanovski tror på seger i kvällens match mot Brommapojkarna. Och sedermera ett guld för de ljusblå.
– Seger i kväll och guldet är klart, det tror jag, säger han till fotbollskanalen.se.

2004 kom senaste guldet för Malmö FF. Legendaren Yksel Osmanovski hade precis vänt hem från sitt proffsliv i Europa och bidrog till stor del att klubben säkrade sin 15:e SM-titel. Han tror på seger i kväll för sitt guldjagande lag, men medger att det kan bli knepigt.
– På pappret ser det ut som att Malmö ska klara av det, vilket jag också tror att de gör, säger han till fotbollskanalen.se.
– Men BP kämpar för sitt allsvenska kontrakt och ett sådant lag är alltid en svår motståndare.

Osmanovski tror även att Malmö inte kommer att göra något misstag om de har avgörandet i egna händer i den sista matchen hemma mot Mjällby.

Annons
– Jag kommer att se den sista matchen på plats. Leder Malmö allsvenskan då, blir det guld. Det ska de klara av, absolut.

Vad har förändrats jämfört med tidigare säsonger i Malmö? Rolle har ju haft i stort sett samma trupp.

– Jo men jag tror att det är just det. ”Rolle” har fått tid att växa in i rollen samtidigt som han har fått behålla sitt lag. Samtidigt som spanjoren (Josep Clotet Ruiz) bidragit med nya influenser och så.
– Sedan har även de unga spelarna tagit det där extra steget.

Vad hade du egentligen för förhoppningar inför säsongen?

– Att MFF skulle nå så här långt och ligga så här högt upp, det hade jag verkligen inte räknat med. Och nu ser det ju ut att bli guld, säger Yksel Osmanovski till fotbollskanalen.se.

Publicerad 2010-11-01 kl 17:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto