Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

MFF-spelare förbannade: "Har ni inte rubriker nu ska ni hitta ett annat jobb"

Allsvenskan

SOLNA. Malmö FF åkte på sen kvittering mot AIK.
Och det svider för de himmelsblå spelarna.
- Kommer inte ihåg senast jag var så här arg efter en match, säger Lasse Nielsen till Fotbollskanalen.
- Har ni inte rubriker nu ska ni nog hitta ett annat jobb, kommenterar Anders Christiansen.

3:40
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån.

Se höjdpunkterna från matchen mellan AIK och Malmö i spelaren ovan.

Malmö FF var på väg mot en tung 1-0-seger borta mot AIK. Då fick hemmalaget en frispark utanför MFF:s straffområde och den skruvade Sebastian Larsson in - i den 96:e minuten.

Efter krysset är MFF-spelarna rejält nedstämda och många av dem är inne på samma linje som sin tränare Uwe Rösler, att det handlar om ett rån. Dels är MFF-lägret irriterat över att Marcus Antonssons 2-0-mål i den andra halvleken blev bortdömt för offside och dels över att AIK fick den frispark som de gjorde mål på. 

Kritiken mot domaren Bojan Pandzic är massiv.

- Det här är en match vi skulle ha vunnit. Jag tror att alla som såg matchen vet vad som har hänt och varför vi inte vinner matchen, säger mittbacken Lasse Nielsen.

Annons

- Jag tror att alla kan se att vi får ett mål bortdömt som inte borde ha dömts bort. De får en frispark som de gör mål på och som inte borde ha varit frispark.

- Domaren blev allt för avgörande i den här matchen, och det kan AIK vara glada över. Dömer inte domaren som han dömer så vinner vi den här matchen.

Pratade ni med domaren?
- Det går inte. Han tycker ju att han har rätt, men när han ser situationerna (i efterhand) tror jag att han kommer se att han gjorde en del misstag. 

Det du känner nu, är det den tyngsta känslan för året?
- Jag kommer inte ihåg när jag senast var så här arg efter en match. Det känns tungt. Jag får passa mig lite för vad jag säger, för jag vill gärna spela nästa match också, säger Nielsen.

 Även mittfältaren Anders Christiansen är inne på samma spår som sin landsman.

Annons

- Jag tror inte att jag behöver hjälpa er i dag. Om ni inte har era rubriker nu så ska ni nog hitta ett annat jobb. Det var tydligt det som hände i dag, vi behöver inte prata mer om det. Hela Sverige vet vad som har hänt, säger Christiansen.

- Jag tycker att domarna vanligtvis gör ett bra jobb, men i dag blev det två matchavgörande situationer som inte gick till vår fördel. Tyvärr är det så. Vi får respektera att alla gör fel ibland men när man är tveksam ska man väl hellre fria på offside, till exempel.

Se höjdpunkterna från matchen mellan AIK och Malmö i spelaren ovan.

Publicerad 2018-10-29 kl 22:51

"JUST NU: Allsvenskan” - din dagliga nyhetspodd om Allsvenskan

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto