Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

MFF svarar – på gång med Durmaz-bud

EXTRA Jimmy Durmaz har sett förlorad ut för Malmö. Något som förnekades nyligen av Durmaz. I dag svarar MFF på flirten:
- Klart att vi är angelägna om att behålla Jimmy och det kommer vi att visa, säger sportchef Per Ågren.

Exakt vad som är på gång? – och exakt vad som kommer att hända är än så länge oklart.
Men att Jimmy Durmaz vår varit stark – det är ett som är säkert. Med ett utgående kontrakt ser emellertid hans framtid osäker ut – ett orosmoment för ett MFF som nyligen ser ut att ha fått det att vända efter en tung inledning. Och det är Durmaz som legat bakom det mesta.

Men MFF:s sportchef Per Ågren lugnar ner oron för att stjärnan ska försvinna – och gör underförstått klart att ett bud visst är på gång.

- Alltså, jag är inte sugen på att kommentera det här. Vi måste ha lugn och ro, ber sportchefen när FotbollDirekt når honom under söndagsförmiddagen.

- Men klart att vi är angelägna om att behålla Jimmy och det kommer vi att visa. Men hur och när tänker jag inte diskutera med media. Vi har nu vunnit två matcher och nu ska vi bara koncentrera oss på det – så av den anledningen vill jag inte föda spekulationer – spelarna ska få koncentrera sig på det sportsliga nu så sköter vi i ledningen allt det andra vid sidan om.

Men att Jimmy Durmaz är högprioriterad tycks uppenbart. Huvudpersonen slog i fredags klart för FD att han skulle avsky att sluta som ett Bosmanfall – och att Ågren resonerar på samma vis är ingen vågad gissning. Lyssna bara på dessa superlativer.
- Om jag sett honom bättre någon gång än just nu? Nej, tror jag inte jag har gjort. Jimmy imponerar verkligen, nu gäller det bara att han fortsätter att visa samma jämnhet.

Är du stressad över att så många kontrakt går ut samtidigt i år, bland annat Daniel Larssons också.

- Nej, det är vi inte. Vi vet vad vi ska göra och det kommer att visa sig längre fram och är någonting vi jobbar med hela tiden.

Publicerad 2012-04-22 kl 12:10
Annons
Annons
Annons