Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
9v

MFF tar ut bruttotrupp på 20 spelare - Nielsen och Molins med: "Inte bestämt laget än"

Foto: Bildbyrån.

MALMÖ. Den här veckan har Malmö FF, för första gången sedan februari, haft samtliga spelare tillgängliga för matchspel. Uwe Rösler vill dock avvakta några besked tills i morgon, beroende på att matchen mot Elfsborg ligger så nära torsdagens match mot Sarpsborg.

Inför matchen mot Elfsborg i morgon, där det ska avgöras om MFF ska ta plats tre, fyra, eller fem i allsvenskan, så har Uwe Rösler tagit ut en 20 man stor trupp. Den ska därmed minskas med två spelare på matchdagen.

I truppen ingår Lasse Nielsen, som nyligen blev pappa, och Guillermo Molins som väntar på sin första match sedan återkomsten. Rösler hade den här gången möjlighet att välja bland samtliga spelare, och säger att Nielsen definitivt är med i truppen i morgon. 

- Jag har inte bestämt laget än. 

- I dag hade vi träning med en formation, men det är inte det laget som startar matchen i morgon. 

Enligt Rösler tas beslut i morgon, när han då åter har pratat med spelarna samt den medicinska avdelningen. Han poängterade också flera gånger om hur bra och energisk atmosfären var på dagens träning. 

- Spelarna måste vara öppna, och det är dem, i sin feedback till mig om hur de mår. Det är det jag litar på. Av det jag såg i dag så är alla redo av de 20 (för i morgon), men jag måste prata med dem. 

I Elfsborg är Ibrahim Dresevic avstängd, och Chinedu Obasi har enligt BT åkt hem till Nigeria av privata skäl och missar därför matchen. Elfsborg har inget kvar att spela för, förutom enstaka placeringar. 

- Det kan alltid gå på två olika sätt. Det kan gå på sättet att de njuter av det och kan orsaka oss problem. Det kan också vara tvärtom, att vi har mer att spela än vad de har. 

Malmö FF:s bruttotrupp mot Elfsborg: Johan Dahlin, Fredrik Andersson, Andreas Vindheim, Eric Larsson, Franz Brorsson, Lasse Nielsen, Behrang Safari, Rasmus Bengtsson, Egzon Binaku, Sören Rieks, Oscar Lewicki, Fouad Bachirou, Anders Christiansen, Bonke Innocent, Arnor Traustason, Romain Gall, Marcus Antonsson, Markus Rosenberg, Carlos Strandberg, Guillermo Molins

Publicerad 2018-11-10 kl 14:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons