Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

MFF: ''Vi har inte råd att förlora i kväll''

Malmö jagar en Europaplats - och något annat än seger mot Gefle i kväll finns inte för stjärnan Jiloan Hamad.
- Vi har inte råd att förlora nu om vi ska vara med om Europaplatserna.

GEFLE

Preliminär startelva: Mattias Hugosson - Pär Asp, Daniel Theorin, Olof Mård, Jens Portin - Daniel Bernhardsson, Marcus Hansson, Yussif Chibsah, Jonas Lantto - Jakob Orlov, Mikael Dahlberg.

Skador/avstängningar: Hjalmar Öhagen, Erik Törnros.

Han är formstarkast:
Daniel Bernhardsson. Okej, kanske inte formstarkast - men en spelare som har det där lilla extra när det gäller som mest. Det här är en typ av match som passar Bernhardsson.

Gefle-citat:

– När man har haft dåliga resultat en längre period är det klart att självförtroendet påverkas, säger Gefles tränare Pelle Olsson till GD.

- Nu tog vi en poäng senast, vilket var viktigt för hela truppen. Det märks på träningarna att spelarna har mer avslappnad teknik och formen är det definitivt inget fel på.

– Därför är vi optimistiska och tror på en bra match. Vi går in i den med en bra känsla.

MALMÖ FF

Preliminär startelva: Johan Dahlin - Ulrich Vinzents, Daniel Andersson, Markus Halsti, Ricardinho - Miiko Albornoz, Miljan Mutavdzic, Jeffrey Aubynn, Jimmy Durmaz - Daniel Larsson, Mathias Ranégie.

Skador/avstängningar:
Wilton Figueiredo (a), Jasmin Sudic (s).

Håll ögonen på:
Mathias Ranégie. Han må vara ny i MFF och han må komma till en klubb med bland allsvenskans bästa spelarametrial - men Ranégies form matchar få Malmö-spelare - särskilt inte i kväll och ett b-betonat MFF.

MFF-citat:
- Det här är en match vi verkligen vill vinna. Vi har inte råd att förlora nu om vi ska vara med om Europaplatserna, säger Malmös Jiloan Hamad till FotbollDirekt.se.

- Gefle är ett bra lag och inget vi underskattar. Men vi blir bättre och bättre och med Mathias Ranégie har konkurrensen ökat och triggar oss andra ytterligare.

- Formen? Bra, tror jag. Okej vi spelade inte bra mot Elfsborg men vi slog ändå en guldfavorit innan uppehållet. Det har betytt mycket.

Publicerad 2011-09-08 kl 16:28
Annons
Annons
Annons