Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

MFF:s glädjebesked – “Gabriel vill stanna”

Malmö FF har det turbulent med spelarflykt och knackiga resultat. Nu meddelar klubbens sportchef Hasse Borg att den brasilianske försvararen Gabriel förmodligen stannar i klubben.

- Gabriel vill gärna stanna och vi jobbar hårt efter den utgångspunkten. Supportrarna har ju också med eftertryck visat att de vill ha honom kvar. Han och familjen trivs i Malmö och här vet han vad han har, säger MFF:s sportchef Hasse Borg till Skånskan.se

Det började med Labinot Harbuzi, sedan eskalerade spelarflykten i Malmö FF. Målvakten Jonas Sandqvist meddelade att han inte tänka förlänga sitt utgående kontrakt samtidigt som en turkisk klubb ville ha försvarsduon Jimmy Dixon och Gabriel, även de med utgående kontrakt. Liberianen Dixon blev i förra veckan såld till Turkiet, men nu ser det som brassen Gabriel blir kvar.
- Vi för en positiv dialog och jag hade ett möte med honom så sent som i mitten av förra veckan. I helgen har vi avvaktat för att inte störa förberedelserna inför Halmstadmatchen.

För Jonas Sandqvist del kan det bli klart med en ny klubb inom kort. Det pågår just nu diskussioner kring 28-åringen mellan Hasse Borg och en ännu hemlig klubb.
- När det gäller Jonas Sandqvist har vi blivit kontaktade av en klubb och det pågår en del diskussioner. Tyvärr kan jag inte berätta vilken det handlar om.

Utöver detta är Trelleborg på väg att låna in 16-åriga anfallslöftet Joakim Nilsson från MFF.
- Vi har redan haft ett möte med Trelleborgs FF. Jag hoppas att vi kan komma överens så snabbt som möjligt. Killen måste ju få spela.

Publicerad 2009-07-20 kl 12:07
Annons
Annons
Annons