POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Millers planering försenar Bangura

Mohamed Bangura missar AIK:s försäsongsstart. Bangura kommer inte till Sverige i tid - på grund av förre AIK-tränaren Alex Millers försäsongsplanering.

Förre tränaren Alex Miller spökar fortfarande i AIK.
Miller planerade för en försäsongsstart den 20 januari.
Sedan dess har Andreas Alm tagit över som tränare och flyttat tillbaka säsongsstarten.

Stjärnspelarna Mohamed Bangura och Antonio Flavio hade redan resor till Sverige inbokade utefter Millers planering - och missar därför hela första träningsveckan med laget.

- På grund av Millers ledighet till den 20 januari hade de inte biljetter bokade. De kommer hem den 18 januari istället. Det gick inte att boka om biljetterna, säger AIK:s assisterande tränare Nebojsa Novakovic till eurosport.se.

Det hela är dock inget stort problem enligt Novakovic.

- Det är en vecka som vi ändå tänker använda till att köra en mjukstart. Vi hade till exempel en ledig dag efter två träningar så det kommer de inte att tappa så mycket på att missa.

Däremot finns klubbens enda nyförvärv hittills - anfallaren Ibrahim Tetteh Bangura - på plats. Bangura, som inte är släkt med Mohamed, klev dock av träningen efter ett lättare joggingpass.

- Det var första träningen för honom så han tog det lugnt. Det är bara uppvärmning helt enkelt. Han har en lång resa i kroppen också, säger Novakovic.

Anton Zetterman

Publicerad 2011-01-13 kl 17:35
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå