POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Milosevics sköna besked: "Ingen korsbandsskada"

AIK och Alex Milosevic kan andas ut. Efter att ha befarat ett skadat korsband och förstörd säsong gav dagens undersökning ett positivt besked.

- Det är en blödning i knäet, säger Milosevic till fotbollskanalen.se.

Tidigare i veckan rapporterades det fårn AIK:s träning att U21-landslagsmannen Alex Milosevic skadat knkäet och att man befarade att hans korsband skulle vara av - något som hade inneburit att säsongen var över.

På tisdagen undersöktes Milosevic och skräckscenariot med ett trasigt korsband var inte verklighet.

- Det blev en svullnad och jag kunde inte stå upp. Eftter träningen åkte jag för att kolla på knäet hos Magnus Forssblad (före detta landslagsläkaren). Knäet var så svullet att det inte gick att se därför fick jag åka för att röntga idag (tisdag). Det var den värsta väntetiden i hela mitt liv, jag var så ledsen. Men efter röntgen idag ringde Forssblad och sade att det såg bra ut. Korsbandet var inte av utan det var en stor blödning i knät och kanske en skada på menisken, säger han.

Känns det som ett skönt besked att det inte var korsbandet, eller är det jobbigt att du ändå är skadad?

- Känns skönt ändå, men tråkigt med en ny skada såklart. När svullnaden har gått ner ska jag göra en ny röntgen igen, först då vet jag när jag kan vara tillbaka. Det är sådan fotbollen är men jag kommer att komma stärkt ur det här.

Publicerad 2012-08-28 kl 15:56
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå