Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Mittfältstalang får lämna HBK

Halmstad gjorde en mycket svag säsong och det var oklart in i det sista om laget skulle kunna hålla sig kvar i Allsvenskan. Men kontraktet säkrades och nu har gallringen till nästa säsong börjat. Bland de som får gå är en talangfull mittfältare.

Försvararen Emil Jensen, som varit i klubben sedan 2001 och gänglige mittfältstalangen Ajsel Kujovic tvingas också lämna klubben.
- Ajsel kommer att lämna och även han har haft problem med skador under en lång period. Han har periodvis gjort bra ifrån sig men jag tror det är rätt läge för honom att byta miljö, säger tränaren Janne Andersson till Hallandsposten.

Kujovic vill själv inte berätta om sin framtid i dagsläget men det tidigare ungdomsproffset från Feyenoord lär inte ha några större problem att hitta en ny klubb.

Emil Jensen får också lämna klubben och han känner viss bitterhet över att han får gå.
- Det var synd att det skulle sluta så här. Om situationen varit annorlunda hade jag gärna sett en framtid i klubben. Det känts som att det gått ganska bra för mig och jag har egentligen varit den som varit hetast av alla denna säsong. Jag tycker absolut att jag varit värd att få chansen, säger Jensen till Hallandsposten.

Och någon flytt speciellt långt lär det inte bli för 30-åringen som har rotat sig i Halmstad. För tillfället verkar Falkenberg det enda alternativet om han vill fortsätta spela på elitnivå.
- Falkenberg skulle helt klart vara intressant. Om jag vill satsa, så är väl inte Halmia något alternativ.

Janne Andersson motiverar Jensens sorti med att den 30-årige försvararen inte stämmer in åldersmässigt.
- Vi har en del äldre spelare i försvaret och vill få rätt mix där och därför valde vi att inte förlänga med Emil.

Publicerad 2009-11-04 kl 14:28
Annons
Annons
Annons