Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Mjällby bekräftar - nobbat MFF-bud på Rosengren: "Vi får se vad som händer"

Allsvenskan

MFF har lagt bud på Otto Rosengren.
Det bekräftar nu Mjällbys sportchef Hasse Larsson.
- Vi har fått ett bud som vi inte har godkänt, säger Larsson till Expressen

Foto: Andreas Sandström/Bildbyrån, Petter Arvidson/Bildbyrån, Ludvig Thunman/Bildbyrån

Se höjdpunkterna från Mjällbys seger mot Blåvitt i spelaren.

Mjällby AIF-talangen Otto Rosengren, 20, har imponerat under säsongsinledningen i allsvenskan, och i förra veckan uppgav Aftonbladet att Malmö FF "jobbar hårt" på att värva Rosengren. Mjällbys sportchef Hasse Larsson bekräftade därefter MFF:s intresse, men var samtidigt tydlig med att klubben värderar Rosengren "minst lika högt" som Noah Persson, som enligt fotbolldirekt.se lämnade för 15 miljoner kronor för spel i Young Boys framöver.

Nu bekräftar Larsson, för Expressen, att Mjällby fått ett bud från MFF på Rosengren, som klubben ratat. Han vill dock inte gå in på hur mycket pengar det handlade om.

Annons

Vi har fått ett bud men det vill jag inte diskutera närmare. Vi har fått ett bud som vi inte har godkänt - så får vi se vad som händer, säger Larsson till Expressen och tillägger att budet inte var i nivå med vad klubben vill ha för spelaren. 

Larsson vet inte om MFF kommer att lägga fler bud.

Det har de inte sagt. Vi får se hur gärna de vill ha Otto. Vi ligger lågt och ser vad som händer, annars är han kvar hos oss.

Rosengren har tidigare avfärdat en flytt till en allsvensk storklubb för att i stället gå utomlands direkt. Han är i år noterad för nio matcher i allsvenskan. 

Publicerad 2023-06-05 kl 09:52

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto