Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Mjällby-mittfältare uppvaktas av allsvenska klubbar

Mjällby är på väg upp i allsvenskan och klubbens nyttige mittfältare Patrick Osiako uppvaktas nu av klubbar från just den serien.

- Han (Osiako) har fått konkreta anbud från flera klubbar, men han har inte ansett dem vara tillräckligt intressanta. I Danmark handlar det om ”medelbra” klubbar i högsta ligan, säger agenten Patrick Mörk till BLT.

Kenyanen Patrick Osiako kom till Mjällby inför säsongen 2007 och har efter det hunnit med 60 seriematcher med klubben. Kontraktet med Mjällby löper ut efter säsongen och Osiako har nobbat bud nummer ett från föreningen.

- Patrick är en skicklig spelare som vi gärna vill behålla. Det stämmer att han inte var nöjd med budet, men vi kommer att fortsätta förhandlingarna, säger Mjällbys sportchef Thomas Andersson-Borstam till tidningen.

- Vilka siffror det rör sig om tar vi inte i media. Det beror på vilken budget vi har att röra oss med, men vi kommer göra vad som står i vår makt för att behålla Patrick. Det är hela tiden ett givande och tagande, där den enskilde spelaren inte får bli större än föreningen.

Trots det menar Osiakos agent, Patrick Mörk, att vill till något riktigt bra för att han ska lämna Blekinge.
- När det gäller diskussionen med Mjällby sköter Patrick det själv. Men det ska väl till ett riktigt bra anbud om han ska lämna. Det har fungerat bra för honom i klubben

Publicerad 2009-09-17 kl 13:56
Annons
Annons
Annons