Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Mjällby vill behålla försvarsveteran: "Bollen ligger hos mig"

Mjällbys trotjänare Patrik "Bagarn" Rosengren funderar som bäst på framtiden. En säsong till eller lägga av? Mjällby vill i alla fall ha honom kvar.

- Ja. Jag har fått ett förslag jag ska fundera över. Bollen ligger hos mig. Vi får se hur det blir, säger försvarsveteranen Rosengren till FotbollDirekt.se.

Patrik "Bagarn" Rosengren ingick i den satsning som Mjällby gjorde för att ta sig upp i allsvenskan och när laget tog sig upp blev "Bagarn" kvar. Och nu kan det bli så att han fortsätter ytterligare en säsong.
- Jag känner inga krämpor fysiskt och jag orkar spela ett år till i alla fall. Det har inte varit några problem att träna med de övriga. Jag hade lite problem med hälsenan i början av året men inget mer än så, säger "Bagarn".

Han har i en tidigare intervju sagt att tanken var att varva ned i Mjällby efter sina framgångsrika år i Kalmar FF men valde ändå att följa med laget tillbaka till allsvenskan.
Och nu funderar han alltså som bäst på vad som ska ske nästa säsong. Mjällby har redan gett honom ett kontraktsförslag för nästa säsong.
- Ja. Fysiskt ska det inte vara några problem. Vi får se vad som händer.

Fyra matcher återstår för Mjällby och laget har fortfarande en god chans att ta sig ut i Europa, inte minst via svenska cupen, där laget har nått semifinal.
- Ja det kan bli så ja. Och då måste jag fortsätta. Det har jag ju nästan lovat tidigare, säger Rosengren med ett skratt.

Publicerad 2010-10-07 kl 15:49
Annons
Annons
Annons