Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Molins: "Vill att mina barn ska växa upp i Malmö"

Foto: TT

Guillermo Molins fortsätter att jobba för en förlängning med Malmö FF. Nu ska alla delar av ett eventuellt nytt kontrakt vara klara.
- Lägger de fram det skriver jag på, säger "Gische" till Sydsvenskan.

Redan i somras diskuterade den hemvändande före detta lagkaptenen och de himmelsblå formerna för ett fortsatt samarbete över flera säsonger framöver. Men en allvarlig knäskada kom emellan och sedan dess har MFF velat förvissa sig om att Molins rehabilitering går bra och att han kommer tillbaka i gott slag innan processen kan gå vidare.

Nu återstår endast fem månader på det befintliga avtalet, och enligt "Gische" ska själva innehållet, i form av lön och kontraktslängd, vara färdigförhandlat. Nu handlar det om att MFF behöver bestämma sig så att det blir klarhet inför starten av allsvenskan.

– Vi diskuterar ett fyraårsavtal nu. Vi hade diskussioner om lön och villkor i kontraktet, som vi inte var överens om en tidigare period. Nu är vi överens. Så nu väntar jag på att de lägger fram det, säger Molins till Sydsvenskan.

28-åringen förklarar för tidningen att han själv redan är på det klara över att hans förstaval är Malmö, klubben där han fostrats och staden där han har sin familj.

– Det är klart jag vill ha löst det. Det är tufft när man bara har fem månader kvar. Jag har tre barn. Jag sökte trygghet redan innan jag skadade mig. Jag vill spela här, vill att barnen ska växa upp i Malmö och jag mår bra i Malmö. Jag har velat det samma i arton månader nu, säger Molins till Sydsvenskan.

Han understryker samtidigt att han inte kan tvinga föreningen till något, utan att beslutet måste komma från ledningen. Sportchefen Daniel Andersson manar till tålamod och säger till Sydsvenskan att han är nöjd med Molins arbetsinsats och att framtiden får utvisa vad som sker härnäst.

SÅ SER DU FÖRSÄSONGEN OCH SVENSKA CUPEN

Allsvenska uppladningen på C More

Se allt från den allsvenska uppladdningen - skaffa C Mores sportpaket här! Alla matcher i storsatsningen hittar du HÄR!

Publicerad 2016-02-10 kl 15:47
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons