Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Mutavdzic stoppas igen - ny skada

Miljan Mutavdzic årslånga korsbandsskada har gett med sig. Då är oturen framme igen för serben. Nu höftskadad och comebacken skjuts fram på nytt.

- När jag äntligen var igång och till och med spelat lite match, så fick jag ont i höften på andra sidan. Och plötsligt visste jag inte om jag var skadad en dag, två dagar eller en vecka. Det var mycket mer irriterande rent mentalt, säger Mutavdzic till Sydsvenskan.

Skadan gör att serben inte riktigt vet när han kan vara tillbaka i matchform, men det lär dröja för en spelare som gjorde sådan succé i förra årets premiär. Som han rent ut sagt exploderade av glädje efter att ha avgjort mot Häcken. Sedan kom skadan och sedan dess har han varit borta.

– Jag hoppas att jag kan spela allsvensk match före VM-uppehållet, säger han efter viss tvekan. Men jag inser att jag måste få matchträning i U 21 först.

Han är till och med osäker på om han kommer tillbaka till full kapacitet, även om han naturligtvis hoppas att så är fallet.

– Ja, jag har ju gjort det en gång tidigare. Men man måste uppleva det i match. Träning är sin sak, match är 120 procent och jag vet ju inte hur jag reagerar omedvetet.

Mutavdzic är dock väldigt glad över stödet han fått av supportrarna.

– Absolut. Det var helt enormt när jag kom in i träningsmatchen mot Elfsborg. I 20 minuter applåderade de varje gång jag fick bollen.

FotbollDirekt.se

 

Publicerad 2010-04-14 kl 12:56
Annons
Annons
Annons