Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Mystiskt skadade - Missar resten av säsongen

Gefle har det riktigt jobbigt för tillfället. Laget är i en djup formsvacka samtidigt som Hasse Berggren och Jonatan Berg är mystiskt skadade.

Den viktiga duon har redan spelat klart för säsongen. Anfallaren Hasse Berggren lider av en inflammerad häl och för att få bukt med problemen ska han nu testa en helt ny metod.
- Jag ska göra en så kallad stötvågsbehandling på en klinik i Stockholm. Det innebär att man slår upp blödningen igen med en maskin. Man knackar igång skadan igen med 2 000 slag under fem minuter, berättar han för Gävle Nyhetsbyrå.

36-årige Berggren startade säsongen strålande och var en av allsvenskans bästa anfallare. Sedan kom skadan och framtiden är nu oviss för veteranen.
- Om jag blir frisk och GIF är intresserade av att ha mig kvar då vill jag köra ett år till. Det gäller bara att se till att bli bra igen.

Illa är det också för yttermittfältaren Jonatan Berg som har ådragit sig en mycket mystisk fotskada.
- Jag har känt av det här ända sedan matchen mot Kalmar (15 augusti). Det är små ben i min vänstra fot som är försvagade, porösa liksom. Tyvärr kan det handla om ett sjukdomstillstånd mer än en skada, berättar Berg för tidningen.

Det innebär att Jonatan Berg troligen måste vila från fotbollen i ett halvår.

Publicerad 2009-09-26 kl 11:05
Annons
Annons
Annons