Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Näfver lättad över flytten till Dif

Kristoffer Näfver lånas ut. Han har haft en svår säsong i Örebro. Dit vill han inte vända tillbaka.

- Det kan svänga snabbt i den här branschen. Den senaste tiden har jag känt att fansen vänt sig emot mig, och det är tråkigt. Delvis är det ju för dem man spelar, säger Örebro SK:s utlånade mittfältare Kristoffer Näfver till Nerikes Allehanda.

Kristoffer Näfver har lånats ut från ÖSK till Djurgården och han är lättad över klubbytet. I Örebro har Näfver bänkats och lämnats utanför laget - en behandling som han inte är nöjd med.
- Jag är 22 år, inte purung, och har mål med min fotboll. Jag kände att jag kört fast lite i ÖSK. Nu får jag prova i en annan miljö. Det känns helt rätt.

Näfver har hamnat i blåsväder efter några mindre lyckade insatser och bland annat byttes han ut efter bara 38 minuter på plan i förlustmatchen mot AIK.
- Jag tyckte, och tycker fortfarande, att det var onödigt hårt att ta ut mig då. Jag menar inte att jag var bra i den matchen, men heller inte sämre än många andra. De hade kunnat vänta med bytet till paus. Nu kändes det som en markering mot mig, när det fanns tio andra som var lika dåliga.

Mittfältaren tror på en nystart i Djurgården, ett lag som han tror stämmer mer överens med hans spelsätt.
- Nu vill jag gå vidare. Djurgården har haft det tufft, men det är ett lag som ofta för matcherna. Det tror jag passar mig bättre än i ÖSK, där det ofta handlar om att försvara.

Publicerad 2008-08-01 kl 09:48
Annons
Annons
Annons