POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Några ord med Johannesson

...vars Djurgården på lördagen letar efter en seger mot Johannessons förra klubb Örgryte, för att avsevärt förbättra chansen till allsvenskt spel nästa år.

-Ja, det är speciellt. Jag hade önskat att vi inte mötte Öis under de här förutsättningarna, det är absolut inte kul att möta sitt gamla lag så här.

TT: Är det här din värsta tid i Djurgården?
-Jajaja, utan tvekan. Jag har haft många bra år här, det har aldrig varit så här. Det är kniven på strupen nu, men vi har det lite i egna händer. Vinner vi mot Öis är det väldigt jämnt igen.

TT: Det här är din sista allsvenska säsong. Hur känns det?
-Det här är ingen avslutning man vill ha, jag vill ju absolut inte avsluta med att åka ned. När jag bestämde mig för att sluta hade jag inte räknat med att det skulle kunna bli så. Men beslutet hade varit detsamma även om vi lett serien med 20 poäng och varit klara svenska mästare.

TT: Varför har det gått så dåligt för Djurgården?
-Tre anledningar. Ett: Vi har inte nått den standard vi önskat, vi borde ha gjort det bättre med den här truppen. Två: Vi har haft många skador på tänkta nyckelspelare. Och tre: Turbulensen som varit kring klubben de senaste två åren har inte varit bra.

TT: Hur ska ni fixa kontraktet?
-Framför allt genom att klara det mentalt. Arbets- och viljeinsatsen i de senaste matcherna har varit tillräckligt bra, men vi måste få dit bollen.

TT

Publicerad 2009-10-23 kl 16:56
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå