Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Nathan Paulse snart klar för Hammarby

Hammarby fortsätter att vara aktiva på transfermarknaden. Olof Guterstam blev nyligen klar för söderklubben. Enligt uppgifter är Nathan Paulse nära ett kontrakt med Hammarby. Spelarens agent säger att han är på väg till Sverige för att avsluta affären.

Hammarby har redan förstärkt anfallet med Olof Guterstam. Men klubben har inte värvat färdigt. Nathan Paulse kan snart vara klar för klubben.

Bajen imponerade

Nathan Paulse har redan varit i Stockholm två gånger för att träna med Bajen. Och Hammarby är imponerade av sydafrikanen. Paulse, som spelat en landskamp för Sydafrika, kom tvåa i ligan med Ajax Cape Town i år och är en kraftfull, målfarlig anfallare.
- Nathan har varit här två gånger redan, så det är klart att han är intressant. Det är mycket möjligt att det blir tal om kontrakt så småningom, men det kan jag inte uttala mig om nu, säger informationschefen Urban Rybrink till FotbollDirekt.se.

Affären i slutskedet

Men enligt inhemsk media är en övergång mycket närmare än så. Agenten säger själv till Kick Off South Africa att affären går in i slutskedet.
- Det har varit en hektisk tid med många spelare som rör på sig. Nu ska jag till Europa där jag ska färdigställa avtalet för Nathan Paulse, säger han till sajten.

Urban Rybrink vill dock inte kommentera om någon affär är nära förestående. Läget är komplicerat, hävdar han.
- Det vill jag inte uttala mig om. Agenter gör mediala utspel hela tiden och man får ta det med en nypa salt. Det väldigt sällan det är så enkelt som att bara avsluta en affär.

Är agenten på väg till Sverige? - Det kan jag inte svara på.

Publicerad 2008-06-25 kl 16:06
Annons
Annons
Annons