Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Nåvik förlänger med Gif Sundsvall: "En stor dag"

Allsvenskan

Gif Sundsvall säkrar upp framtiden med Ludvig Nåvik.
Den 18-åriga talangen har förlängt kontraktet till 2024.
- Detta är en stor dag för Gif Sundsvall, säger sportchef Urban Hagblom på deras hemsida.

Foto: Bildbyrån

Talangen Ludvig Nåvik framträdde frekvent för Gif Sundsvall under fjolårssäsongen i superettan. Nu har laget säkrat honom även för den kommande säsongen, då klubben spelar i den svenska högstaligan.

18-åriga Nåvik har signat ett nytt kontrakt över 2024.

- Det känns riktigt bra att ha förlängt mitt kontrakt ytterligare tre år med GIF. Jag tror stenhårt på det här laget och att vi kommer göra en bra kommande säsong i allsvenskan, säger Nåvik till hemsidan.

Målet, både från klubben och spelarens sida, är att Nåvik ska bli en framstående spelare internationellt. Men första steget blir att etablera sig i allsvenskan.

ANNONS

- Vi är enormt glada och självklart stolta att vår framtidsspelare Ludvig Nåvik bestämt sig för GIF Sundsvall och vår enormt spännande utvecklingsresa som vi i GIF Sundsvall genomför. Mycket glädjande utifrån vår långsiktiga strategi i föreningen. Ludvig Nåvik har alltid varit en mycket framstående spelare i sin åldersgrupp genom åren i Sundsvall, Medelpad, Sverige samt även internationellt, säger sportchef Urban Hagblom och avslutar med följande:

- Detta är en stor dag för Gif Sundsvall!

Publicerad 2022-01-21 kl 10:39

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto