Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Nielsen ville starta mot AIK - men stoppades sent: "Vi testade honom på förmiddagen"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Lasse Nielsen ville starta mot AIK – men det blev ett sent återbud.
Magnus Pehrsson tror att mittbacken är med mot Jönköping.
- Vi räknar med att han kommer att spela vår nästa match, säger han.

Lasse Nielsen åkte på en smäll på vaden mot IFK Norrköping och var länge tveksam till spel mot AIK. Men mittbacken tränade dagen innan mötet med AIK och såg då ut att kunna starta i måndagens match. Så blev det dock inte.

- Han tränade en del av träningen i går (läs i söndags). Det var första gången sedan smällen mot Norrköping. Han fick en vadkaka som normalt tar ett par dagar men det har tagit längre tid. Vi hade rätt stora förhoppningar efter träningen i söndags för förbättringen från lördag till söndag var väldigt stor. Därför tog vi med honom upp och så testade vi honom på förmiddagen på matchdagen och då gav han egentligen tummen upp att spela, säger Magnus Pehrsson.

- Men han kände att han kunde genomföra 80 procent och han var tveksam i start och stopp och vändningar och då kände vi att 80 procent räckte inte, plus att skaderisken skulle kunna ställa till det. Då tog vi det beslutet att han inte skulle spela.

I den sista matchen innan uppehållet står Jönköpings Södra för motståndet och då tror Magnus Pehrsson att Lasse Nielsen spelar.

- Vi räknar helt klart med att han kommer att spela vår nästa match som är på lördag. Så full träning på honom på onsdag räknar jag med.

Se sammandraget från matchen i spelaren!

LIVEMATCH
Clock'
MATCHFAKTA
Straffar
-
Aggregerat resultat
-
Målskyttar
Varningar / Utvisningar
Liga / Turnering
Publik

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-05-30 kl 06:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons