Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Nisse Johansson efter dubbeln: "Vi är inte mätta"

Att ha ett uppdrag och sedan klara av att uföra det maximalt kan göra att det infinner sig en mättnadskänsla. Men AIK:s Nils-Eric Johansson tror inte på det till nästa säsong.

- Nu talar jag bara för mig själv men någon mättnadskänsla känner jag verkligen inte. Jag vill egentligen inte ha semester ens, utan vill sätta igång och spela och bygga vidare på det vi redan har åstadkommit, säger Nisse till FotbollDirekt.se.

Flera spelare är på väg bort från AIK - Daniel Örlund, Mattias Jonsson, Jorge Ortiz och Ivan Obolo men Nisse Johansson vill inte se dessa som förlorade.
- Nej, då vet du mer än vad jag gör. Vad jag vet är alla kvar i klubben just nu och det är jag utgår ifrån, säger Nisse till FotbollDirekt.

Det går inte att få till en mer lyckosam säsong än den AIK precis har avslutat med allsvensk serieseger och svenska cuptitel. Men Nisse ser ändå nya utmaningar i framtiden.
- Vi har en tredje titel som vi inte har vunnit och som vi spetsar in oss på nu och som vi kan vinna på hemmaplan och det är Supercupen. Och att försvara titlarna är minst lika utmanande som att ta dem. Vi har mycket att vässa tänderna till.

Vad känner du är den viktigaste punkten att fokusera på till nästa säsong?
- Det är svårt att säga. Det är ganska kul över lag som vi har det nu men vi kan ställa högre krav på oss själva och bli ännu bättre.

Hur ser du på att Djurgården höll sig kvar igår?
- Som jag sagt tidigare - det är lite kluvna känslor. Samtidigt som man önskar dem ingen framgång så måste man ändå inse att det är bra för både oss, Stockholmsfotbollen och allsvenskan om de är kvar i Allsvenskan. Djurgården gjorde det bra som hämtade in 0-2 men det är klart att många av oss hade känt skadeglädje om de inte klarat av det.

Publicerad 2009-11-09 kl 12:21
Annons
Annons
Annons