POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Nobbade AIK - nu är Harbuzi nära Syrianska

Han nobbade AIK.
Nu kan Labinot Harbuzi vara på väg till Syrianska.
- Klubben är intresserad och jag har bett om ett kontraktsförslag, säger han till fotbollskanalen.se.

Labinot Harbuzi, 26, är klubblös efter att ha lämnat turkiska Manisaspor. Sedan dess har han jagats av flera lag - bland annat AIK och italienska Verona. Nu kan mittfältaren vara på väg till Syrianska.
- Inget är klart. Syrianska är en av flera klubbar som har visat intresse och jag har bett om ett kontraktsförslag. När jag har fått det så kommer jag att ta ett beslut, det blir om några dagar, säger han till fotbollskanalen.se.
- Om jag väljer allsvenskan så är det kortsiktigt. Jag behöver spela fotboll och därför skulle jag kunna tänka mig allsvenskan säsongen ut. Sedan vill jag utomlands igen för att mäta mina krafter där.

Varför blev det inte AIK eller Verona?
- AIK ville skriva ett långt kontrakt och det var jag inte intresserad av. Verona kändes inte rätt. Jag var nere i Italien och bekantade mig med klubben, men det måste kännas rätt. Det handlar inte om att få ett bra kontrakt med mycket pengar. Det viktigaste är att magkänslan är bra och att jag får börja spela fotboll igen.

Hur tränar du nu?
- Jag håller igång för mig själv. Det är inte så enkelt. Fysbiten är det viktigaste för mig, den måste hållas igång. Fotbollen är inga problem, det är jag inte alls orolig för. Bollen sitter fortfarande som klister vid fötterna.

Harbuzi lämnade allsvenskan 2009 för turkiska Genclerbirligi där han blev kvar i två år innan han flyttade till Manisaspor som han bröt med i april.

Publicerad 2012-08-20 kl 18:16
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå