Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Norrköping avvaktar i tränarfrågan: Låt oss jobba i fred!

Trots att ingen tränare är kontrakterad är IFK Norrköping i värvningstagen. En spelare är redan klar och ytterligare en finns på radarn. När det gäller tränarfrågan väljer klubben att ligga lågt.

- Hur det ligger till vet vi själva men det är inget som vi vill berätta, säger sportchefen Tony Martinsson.

Det har spekulerats om namn som Mikael Stahre och Magnus Pehrsson. Namn som också är lediga är Anders Linderoth, Kjell Jonevret och inom de egna leden finns Sören Cratz. Men inget namn är klart och det är tydligt att frågan är känslig just nu för den allsvenska nykomlingen. Vi är inte det enda mediet som har stött på klubben i den frågan.
- Låt oss jobba i fred. Den dagen vi har något kommer vi att kommunicera ut det, säger Martinsson vänligt men ändå bestämt.

Det är dock ett visst vågspel som östgötarna har valt att göra med tanke på att en tränare brukar vilja sätta sin egna prägel på laget.
- Det är väl inte tränaren som värvar spelarna? Men jag förstår hur du menar. Den tränare vi kontrakterar hinner med det också.

Men är det inte svårt att knyta till sig spelare utan att veta vilken tränare som kommer att leda laget? Spelarna brukar ju vilja veta vem som som vara tränare.
- Ja det är klart. Men vi har bara värvat en spelare än så länge.

IFK Norrköping har så här långt gjort klart med Astrit Ajdarevic och har också samtalat med Norge-proffset Johan Arneng.

Publicerad 2010-11-24 kl 18:31
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons