Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Norrköping bekräftar: Framtidsnamn klar för fyra år

Allsvenskan

IFK Norrköping har gjort klart med ett framtidsnamn.
Den 18-årige försvararen Alfons Sampsted har kritat under ett fyraårskontrakt.
- Han har väldigt intressanta egenskaper, säger IFK Norrköpings manager Jens Gustafsson i en kommentar på klubbens hemsida.

Foto: IFK Norrköping

Den isländska klubben Breidablik hade redan bekräftat affären - och nu gör IFK Norrköping samma sak. I ett pressmeddelande på sin hemsida skriver man att den 18-årige ytterbacken Alfons Sampsted har kritiat under ett fyraårskontrakt med "Peking".

- Alfons behöver tid för att anpassa sig till både spelsätt och tempo men vi tror på honom väldigt mycket i framtiden. Han har väldigt intressanta egenskaper i sin snabbhet, uthållighet och skicklighet som spelare, säger IFK Norrköpings manager Jens Gustafsson i en kommentar.

Sampsted provtränade med Norrköping i oktober i fjol och han har erfarenheter från spel i flera isländska ungdomslandslag.

ANNONS

- Det blir självklart en utmaning att anpassa sig till både fotbollen men också till språket och kulturen. Det är en jättebra och stor möjlighet för mig som jag ser fram emot och jag ska göra mitt bästa.

Härnäst väntar ett träningsläger i Algarve, Portugal, för Norrköping och Sampsted.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-01-25 kl 16:41

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto