Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Nu får "Granen" lön av HIF: "Allting på rätt väg här i klubben"

Allsvenskan

Andreas Granqvist avstod lön från HIF under hösten.
Nu får mittbacken dock betalat av klubben.
- Jag har fått min lön sedan i januari och nu är allting på rätt väg här i klubben och det känns bra, säger "Granen" till SVT Sport.

Foto: Bildbyrån

HIF värvade förra året in spelare som Wanderson, Rasmus Jönsson och Markus Holgersson, men en spelare som inte belastade ekonomin var landslagskaptenen Andreas Granqvist. 

- Klart att jag skulle ha en lön när jag kom hem, men under tiden har jag fått reda på hur ekonomin såg ut. Jag har turen att ha det gott ställt och har därför avstått från lönen så länge HIF inte har ekonomi, sa mittbacken till HD i december.

Sedan årsskiftet har dock Granqvist börjat få lön av Helsingborg, detta trots att klubben backade med 10,4 miljoner under fjolåret. Lagkaptenen menar dock att klubben är på rätt väg.

ANNONS

- Jag har fått min lön sedan i januari och nu är allting på rätt väg här i klubben och det känns bra. Jag kände att när vi förra hösten hade det väldigt tufft ekonomiskt och jag kunde hjälpa till på så sätt så var det en självklarhet för min del, säger "Granen" till SVT Sport.

Publicerad 2019-03-04 kl 17:24

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto