POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Ny förlust - pressen ökar på Dif: "Det här är inte godkänt"

1-2 mot Gais och tredje raka förlusten. Djurgårdens säsongsstart blir allt tyngre.
- Vi gör individuella misstag konstant. Det här duger inte, säger Carlos Banda.

Djurgården förlorade på nytt en match i den andra halvleken. Efter en bra första halvlek - där Kennedy Igboananike kunde ge laget ledningen på straff - föll Djurgården ihop i den andra.
Efter Eric Bassombengs kvittering precis innan paus kunde Mervan Celik omarkerad nicka in 2-1 för Gais i den 63:e minuten och Djurgården var aldrig riktigt nära att resa sig.
Förlusten var den tredje raka och på nytt är det i andra halvlek Dif tappar matchen.

- Upp till en högre nivå och skärpning. Det här duger inte, vi måste börja ta trepoängare. En sån här match ska vi vinna med tanke på första halvlek, det är inte godkänt, säger Djurgårdens Carlos Banda till Canal Plus.

Men det började annars så bra för Djurgården.
Joona Toivios frispark tog på Wandersons arm i straffområdet och Kennedy Igboananike kunde från straffpunkten ge bortalaget ledningen efter en dryg halvtimme.
Men istället för ett inspirerat Djurgården som följd kvitterade alltså Gais precis innan paus.

- Vi tappar koncentrationen. Jag tycker vi har i första för att kunna - inte för att döda matchen - men för 2-0 i halvtid i alla fall. Sen rinner matchen ur händerna på oss och det är inte godkänt, fortsätter Banda.

Och Carlos Banda kritiserar framför allt de individuella misstagen.
1-1-målet var symptomatiskt. Gale Agboussomonde tappade bollen på mittplan till Eric Bassombeng som kunde rycka ifrån och peta in 1-1.

- Vi spelar oerhört naivt och okoncentrerat. Det är så mycket tekniska misstag och så mycket individuella misstag, hela tiden, konstant. Då vinner man inte en sådan här match, säger Banda.

Gais-tränaren Alexander Axén var desto nöjdare.

- Vi har tur i första halvlek som får in 1-1, för det var vi inte värda. Men vi är inne i en skön känsla nu och var jävligt besvikna i halvlek och lovade oss att bli bättre. Jag tycker det är en klar uppryckning i andra halvlek, säger Axén.

Publicerad 2011-04-19 kl 22:14
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå