Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Ny Livetjänst och Superstatistik för mobilen - och Ipad-anpassad app

Det rasslar in nyheter på fotbollskanalen.se. Där finns nu en fullspäckad målservice och statistiktjänst både för nätet och nu i mobil samt en Ipad-anpassad app.

App, app, app. Missa inte det här nu. Fotbollskanalen.se har en nydesignad och fullmatad Målservice och Superstatistik i Iphone och Android och du kan numera även få tillgång till sajten på din Ipad.

I apparna kan du förutom att läsa nyheter och bloggar se mängder av mål från Frankrike, Spanien, Italien, Superettan och Allsvenskan. Gör som många andra, gå in på Google-Play eller AppStore och ladda ned dem redan nu.

I vår nya livetjänst kan du följa 50 ligor minut för minut – med laguppställningar, viktiga händelser samt tabeller och spelprogram. Dessutom är den fullmatad med statistik och historik om varje liga, lag och spelare. Du kan välja att kolla in hur just ditt lags spelare har presterat och få topplistor på bland annat skytteliga, poängliga, skottliga och bollinnehav. Klicka dig runt i vår statistiktjänst och följ med i matcherna LIVE.

Publicerad 2013-05-27 kl 07:54
Annons
Annons
Annons