Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Ny motgång för Öis - Lindome överraskade

Örgryte har haft en motig försäsong. I dag förvärrades situationen med en svag insats mot Lindome.

0-0 hemma mot Lindome för hårdsatsande Örgryte.
Nej, det vill sig inte för ett skadedrabbat ÖIS som dessutom tvingades konstatera att Lindome var närmast segern. Ett skott i ribban i den andra halvleken.

- Nyttigt ändå för våra yngre spelare att känna på ett lag från division 1. Det är inte så stor skillnad, säger tränaren Janne Carlsson till GP.

Det var ett örgryte utan både Alvaro Santos och Marcus Allbäck.
Det finns att ta av med andra ord. Skadesituationen har inte gjort det lätt för ÖIS så här långt men till allsvenska premiären ska nykomlingens förstaelva vara komplett. Ingen oro:

- Många är på väg tillbaka, jag räknar med att de går in i laget under träningslägret på Cypern i mitten av mars, säger tränare Carlsson.

ÖIS fick annars en bra start på matchen.
Patrik Elmander var där nära att pricka in 1-0 men bollen tätt utanför. Lindome tog sedan över och hade det mesta av den första halvleken.

I andra halvleken kom ÖIS tillbaka och var klart bättre än Lindome.

- Vi var lite sega inledningsvis och kommer sedan igång allt eftersom halvleken går, men vi är inte riktigt heta i avsluten, kritiserar assisterande tränaren Martin Pringle.

- Det är med rätta som vi tar över under den andra halvleken. Vi ska vara lite bättre än Lindome, däremot vill jag inte ta något från Lindome. Jag tycker att de gör en riktigt bra insats, säger Pringle.

Publicerad 2009-02-28 kl 16:15